Στην Κροατία για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Παίκτες του ΠΑΟΚ

i

© Intime

Στην Κροατία για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:57 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 07.03.2024

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Πέμπτης (7/3,22:00) εκτός έδρας στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των «16» του Europa Conference League και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το ευρωπαϊκό του κοστούμι φορά ξανά σήμερα ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι έτοιμος να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις μετά από τρεις μήνες, αφού εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στους «16» του Conference League, περνώντας ως πρώτος από τον όμιλο με Άιντραχτ, Ελσίνκι και Αμπερντίν.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Μάκσιμιρ» (22:00), στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Conference League. Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης, γνωρίζοντας πως η αποστολή του είναι ιδιαίτερα απαιτητική!

«Θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Όσοι θα αγωνιστούν, θα παίξουν σαν να είναι το τελευταίο τους παιχνίδι», τόνισε χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Όσον αφορά την αποστολή του ΠΑΟΚ, να θυμίσουμε πως εκτός έμειναν οι Σαμάτα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζοάν Σάστρε, με τον τελευταίο να είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Ότo, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμα.

«Μας περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι. Θα είναι σκληρό, ίσως όχι όμορφο, αλλά θα πρέπει να είμαστε πραγματιστές και κυνικοί. Ο ΠΑΟΚ πέρασε μια μικρή κρίση τον Φεβρουάριο, αλλά την ξεπέρασε. Αυτό δείχνει πως είναι μια δυνατή πνευματικά ομάδα. Έχει πολλή ποιότητα και εμπειρία, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός ότι είναι πρώτος στην Ελλάδα», ανέφερε ο προπονητής της Ντιναμό, Σεργκέι Γιακίροβιτς.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Πέμπτης