Συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σαχτάρ για την πώληση του Λούκας Τέιλορ

Λούκας Τέιλορ

i

© Intime

Συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σαχτάρ για την πώληση του Λούκας Τέιλορ

Μάνος Τσαλγατίδης 23:24 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 06.06.2023

Παίκτης της Σαχτάρ θα παραμείνει ο Λούκας Τέιλορ, καθώς παρότι ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με την ουκρανική ομάδα για την παραχώρηση του.

Κρατάει τον Λούκας Τέιλορ η Σαχτάρ! Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν σε συμφωνία με την ουκρανική ομάδα για την πώληση του.

Παρόλο που ο δανεισμός τους στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, οι Θεσσαλονικείς δεν υπολόγιζαν τον 28χρονο άσο, που με τις εμφανίσεις του έπεισε τους Ουκρανούς να τον αποκτήσουν και μπήκαν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την παραχώρηση του, με το deal το δύο πλευρών να αναμένεται να κλείσει στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε ο ατζέντης του παίκτη, ο οποίος κυνήγησε την παραμονή του Τέιλορ στο Ντόνετσκ.

Ο Λούκας Τέιλορ τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Σαχτάρ σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ τη σεζόν 2021-22 που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, κατέγραψε 29 συμμετοχές, μοιράζοντας 5 ασίστ.