Τα δεδομένα για Γκαγκάτση και ΕΠΟ

Μάκης Γκαγκάτσης

i

©Intime

Τα δεδομένα για Γκαγκάτση και ΕΠΟ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:55 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 15.11.2023

Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης χαίρει την εκτίμηση όλων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι λογικό να ακούγεται το όνομα του για την ΕΠΟ, αλλά υπάρχει και ο ΠΑΟΚ στη μέση.

Από το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου κυκλοφορούν δημοσιεύματα πως ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και διευθύνων σύμβουλος αυτής, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης είναι...υποψήφιος για την αντικατάσταση του τωρινού προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου στον προεδρικό θώκο της ελληνικής ομοσπονδίας.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ, όπως και όλες οι ομάδες ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σαφώς τις παρακολουθεί στενά.

Όσον αφορά το θέμα Γκαγκάτση, δεν είναι μυστικό πως ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαίρει την εκτίμηση όλων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμα και των μεγάλων αντιπάλων του Δικεφάλου. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του ακούγεται αναφορικά με την εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ.

Δεν πρέπει κανείς να ξεχνά πως πρόκειται για το κορυφαίο στέλεχος της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι απολύτως λογικό να ακούγεται το όνομα του για την προεδρία της ΕΠΟ.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι τις εκλογές της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και το συγκεκριμένο θέμα θα εξεταστεί στην ώρα του. Οπότε θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι σχετικά πρώιμη η συγκεκριμένη συζήτηση.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί, πως ο Γκαγκάτσης έχει σημαντικό ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας στην πλάτη του αρκετές ευθύνες καθημερινά αναφορικά με τον σύλλογο και ο Ιβάν Σαββίδης τον θεωρεί έναν άνθρωπο που δύσκολα αντικαθίσταται. Άλλωστε δεν είναι μυστικό πως ο διευθύνων σύμβουλος των «ασπρόμαυρων» τρέχει αρκετά και σημαντικά πρότζεκτ.