Τα δημοσιεύματα για Ντάντας και η αλήθεια

Τιάγκο Ντάντας

i

©intime

Τα δημοσιεύματα για Ντάντας και η αλήθεια

Μάνος Τσαλγατίδης 12:43 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 30.06.2023

Τι συμβαίνει με το θέμα του Τιάγκο Ντάντας και ποια η στάση του ΠΑΟΚ στην όλη υπόθεση.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ από νωρίς το πρωί ασχολούνται με την περίπτωση του Τιάγκο Ντάντας και την παραμονή ή μη του στον ΠΑΟΚ. Δημοσίευμα της «Record» αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κρατήσει τον Τιάγκο Ντάντας, καθώς έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, οι οποίες μοιάζουν μάλλον πιο ελκυστικές από την αντίστοιχη που είχε θέσει στο τραπέζι των συζητήσεων ο Δικέφαλος.

Άξιο αναφοράς είναι πως στην αρχική συμφωνία των δύο πλευρών αναφορικά με τον δανεισμό του παίκτη υπήρχε οψιόν αγοράς του παίκτη, που προέβλεπε το ποσό 7.000.000 ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του και ένα ποσό της τάξης των 4.000.000 ευρώ, το οποίο αν καταβάλλει, θα αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Τιάγκο Ντάντας.

Ναι μεν ο Ντάντας βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ωστόσο για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση, εκτός από τις επαφές που είχε πραγματοποιήσει ο Ζοσέ Μπότο με την Μπενφίκα κατά τη διάρκεια των Play Off της Super League. Aπό την πλευρά τους οι Πορτογάλοι αναφέρουν για το μέλλον του παίκτης πως θα αποφασίσουν μετά το τέλος του EURΟ U21, καθώς ο βραχύσωμος χαφ για την ώρα διαφημίζει τον εαυτό του σε αυτή την σημαντική διοργάνωση.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος για τη ώρα έχει άλλους πρώτους στόχους αναφορικά με τη μεσαία του γραμμή, με τους «ασπρόμαυρους» μάλιστα να έχουν καταθέσει και πρόταση στον Γάλλο Μεϊτέ, που ανήκει στην Μπενφίκα.