Τελειώνει από τον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ κι ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία

Κάλεντ Νάρεϊ

i

© Intime

Τελειώνει από τον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ κι ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία

Sportal newsroom 13:36 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 25.08.2023

Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάλεντ Νάρεϊ, καθώς οι επαφές του ΠΑΟΚ με την Αλ Καλίτζ βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Ραγδαίες φαίνεται ότι θα είναι εξελίξεις σχετικά με τον Κάλεντ Νάρεϊ καθώς δεν αποκλείεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός και ο ατζέντης του πιέζουν τον «Δικέφαλο του Βορρά», ώστε να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Καλίτζ, η οποία φτάνει τα 2.000.000 ευρώ.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να κάνουν πράξη αυτήν την επιθυμία, βλέποντας τον Γερμανό εξτρέμ από την αρχή της σεζόν να μην έχει καθόλου το μυαλό του στις υποχρεώσεις με την ομάδα. Ετσι, η μετακίνηση του Νάρεϊ στην Σαουδική Αραβία θα ολοκληρωθεί άμεσα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει τον παίκτη στον επαναληπτικό με την Χαρτς. 

Από πλευράς του, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Νάρεϊ, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Τούμπα. Ο 29χρονος Γερμανός εξτρέμ έφτασε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι, όντας ο κορυφαίος δημιουργός (15 ασίστ) της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, της Bundesliga 2.

Στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον παραπάνω άτυπο τίτλο, καταγράφοντας την σεζόν 2022-2023, 35 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ. Φέτος έχει καταγράψει ήδη, άλλες τέσσερις συμμετοχές στα προκριματικά του UEFA Conference League, φτάνοντας έτσι τις 39 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.