Το τελευταίο «ασπρόμαυρο» πάρτι πριν το λουκέτο

Τούμπα

i

© Intime

Το τελευταίο «ασπρόμαυρο» πάρτι πριν το λουκέτο

Μάνος Τσαλγατίδης 15:20 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 14.12.2023

Το ΠΑΟΚ-Ελσίνκι έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού για τους επόμενους δύο μήνες οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης την ομάδα τους.

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί σήμερα 14/12 με την φινλανδική Ελσίνκι για την 6η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ήδη προκριθεί στη φάση των «16» της διοργάνωσης, καθώς είναι αήττητος έχοντας 13 βαθμούς και θα ήθελε να ολοκληρώσει την παρουσία του στην τωρινή φάση έχοντας το αήττητο.

Άξιο αναφοράς είναι πως το σημερινό 14/12 παιχνίδι θα είναι το τελευταία με κόσμο στο γήπεδο της Τούμπας και γενικότερα στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, αφού από το Σαββατοκύριακο ξεκινούν να εφαρμόζονται τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, που έχουν ως συνέπεια το κλείσιμο των γηπέδων.

Η ημερομηνία ολοκλήρωσης των μέτρω με τα τωρινά δεδομένα είναι στις 12 Φεβρουαρίου και έτσι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα το βράδυ της Πέμπτης 14/12 να παρακολουθήσει την ομάδα του δια ζώσης για τελευταία φορά πριν ξεκινήσει η εφαρμογή των μέτρων.

Aναλυτικά οι αγώνες που θα δώσει ο ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο:

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Συν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αν και εφόσον το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου φτάσει σε αυτή τη φάση του θεσμού.