Το τρομερό βίντεο με το ταξίδι του τροπαίου από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

Το τρομερό βίντεο με το ταξίδι του τροπαίου από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Τόπας 13:32 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 29.05.2024

Η διοργανώτρια αρχή με ένα συγκλονιστικό βίντεο παρουσίασε το ταξίδι του τροπαίου με ιδιωτική πτήση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, ώστε αυτό να καταλήξει στα χέρια του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής της Stoiximan Super League και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στην Τούμπα. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου νίκησε τους πάντες στις τελευταίες αγωνιστικές των playoffs κι επέστρεψε στον θρόνο της. Το τρίποντο μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα για τους παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού, οι οποίοι σήκωσαν τον τίτλο έπειτα από μία πενταετία.

Η διοργανώτρια αρχή με ένα συγκλονιστικό βίντεο παρουσίασε το ταξίδι του τροπαίου με ιδιωτική πτήση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, ώστε αυτό να καταλήξει στα χέρια των «ασπρόμαυρων» και συγκεκριμένα στον Αντρέ Βιεϊρίνια, για να το σηκώσει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στη φιέστα στην Τούμπα.

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο» - Η ατάκα του για τους δυσαρεστημένους φίλους του Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:50 - 20.05.2024

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο» - Η ατάκα του για τους δυσαρεστημένους φίλους του Άρη

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Άρη ο οποίος θα δώσει τη δική του μάχη με φόντο το Κύπελλο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, οι άνθρωποι της Λίγκας κατά τον δρόμος του προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» παρακολουθούσαν την εξέλιξη της αναμέτρησης στο «Βικελίδης» και τη μεγάλη ευκαιρία που είχε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Κι αυτό σε περίπτωση που, εάν χρειαζόταν, να άλλαζαν κατεύθυνση προς την «OPAP Arena».

Τελικά, το 2-1 για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη στο Βικελίδης, εξασφάλισε τον τίτλο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη Θεσσαλονίκη να «καίγεται» και χιλιάδες οπαδούς των «ασπρόμαυρων» να ξεχύνονται στους δρόμους για να πανηγυρίσουν, αυτό το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας τους.