Δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος
i

Φίλαθλοι ΠΑΟΚ/©intime

Δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να εκδίδουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Με την ανακοίνωση έγινε ουσιαστικά γνωστό ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φίλους του Δικεφάλου, αφού η προϋπόθεση να τα προμηθευτεί κανείς, είναι να κατέχει ήδη εισιτήριο διαρκείας.

Η επίσημη ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ (28/12, 20:00) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα τονίζεται ότι δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με τον κάθε κάτοχο να μπορεί να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.

Το ωράριο λειτουργίας και τα σημεία προπώλησης:

Τρίτη 27/12: 13:00- 20:00, από τη Διαχείριση Εισιτηρίων στη θύρα 2

Τετάρτη 28/12: 11:00 έως και την έναρξη του αγώνα από τη Διαχείριση

Εισιτηρίων και από τις 18:00 μέχρι και το ημίχρονο από τη θύρα 4.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 30€ 
ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ 
ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και για την αγορά των εισιτηρίων τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα».