Αντίδραση ΠΑΟΚ: «Χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού»
i

ΠΑΟΚ / © Intime

Αντίδραση ΠΑΟΚ: «Χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού»

15:33 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 02.02.2023

Η νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού με αναφορές προς τον ΠΑΟΚ έφεραν την αντίδραση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Για χυδαία συλλογιστική του Ολυμπιακού κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν εκ νέου στις αναφορές των Πειραιωτών για «χυδαία ανακοίνωση» από μέρους τους.

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων των δύο ομάδων συνεχίζεται μετά τον ορισμό του Ιβάν Κρούζλιακ για το ντέρμπι της Τούμπας. Η επιλογή του Σλοβάκου διαιτητή έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού, που με ανακοίνωση ζήτησε την αντικατάστασή του. Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ανέφεραν ότι δεν θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια δημιουργία τοξικού κλίματος.

Γιατί ζητάει αλλαγή του διαιτητή ο Ολυμπιακός: Το ματς με τη Ντιναμό που μετέτρεψε σε «κόκκινο πανί» τον Κρούζλιακ (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:47 - 02.02.2023

Γιατί ζητάει αλλαγή του διαιτητή ο Ολυμπιακός: Το ματς με τη Ντιναμό που μετέτρεψε σε «κόκκινο πανί» τον Κρούζλιακ (vids)

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για τον ορισμό του διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απαιτώντας αντικατάστασή του.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία στρέφεται και κατά της κυβέρνησης. Οι Πειραιώτες επανέλαβαν την επιθυμία τους να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα και σημειώνουν ότι «Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Για να τελειώνουμε: Χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους», αναφέρει η νέα απάντηση του ΠΑΟΚ προς τον Ολυμπιακό.