Πάολο Φερνάντες: «Μακρύς ο δρόμος, αλλά θα συνεχίσω να παλεύω» (vid)

Πάολο Φερνάντες

i

© Intime

Πάολο Φερνάντες: «Μακρύς ο δρόμος, αλλά θα συνεχίσω να παλεύω» (vid)

Sportal newsroom 15:36 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 19.07.2023

Ο Πάολο Φερνάντες συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ώστε να επανέλθει στην ενεργό δράση.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν απέφυγε τη μεγάλη ζημιά, καθώς υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χάσει σχεδόν όλη την ερχόμενη σεζόν.

Η προσπάθεια που κάνει να επανέλθει δυνατός είναι μεγάλη και καθημερινά ακολουθεί το πρόγραμμά του.

«Είναι θετικό το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάολο Φερνάντες στο Instagram, ανεβάζοντας και ένα βίντεό του από το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ από τον περασμένο Ιανουάριου, τελείωσε την περυσινή σεζόν με την Ένωση, μετρώντας δύο γκολ και μία ασίστ.

«Οπως πολλοί ξέρετε, έπρεπε να κάνω χειρουργική επέμβαση σήμερα επειδή είχα μια πλήρη ρήξη του αχίλλειου τένοντά μου. Ολα πήγαν πολύ καλά. Δεν είναι εύκολη περίοδος για μένα αλλά είμαι αισιόδοξος και από εδώ και πέρα θα δουλέψω πραγματικά σκληρά για την ανάρρωσή μου και για να επιστρέψω πιο δυνατός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους αφιέρωσαν λίγο χρόνο να στείλουν μήνυμα ή να με καλέσουν, νιώθω πραγματικά ότι με αγαπούν και το εκτιμώ πραγματικά. Σας ευχαριστώ. Τα λέμε σύντομα», ήταν το μήνυμα που έστειλε τον περασμένο μήνα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετά την επέμβασή του.