Παραμένει ανοιχτή για τον Αλμέιδα η περίπτωση Αραούχο για τα στόπερ

Νέστορ Αραούχο

i

Photo by Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Παραμένει ανοιχτή για τον Αλμέιδα η περίπτωση Αραούχο για τα στόπερ

Κώστας Τσίλης 01:30 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 12.07.2023

Ο Αραούχο ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς του Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και η υπόθεση του δεν έχει κλείσει

Παράλληλα με την μεταγραφή του Ροντόλφο Πιζάρο, η ΑΕΚ "τρέχει" πλέον για να κλείσει και την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού. Από την αρχή της αναζήτησης στην αγορά για στόπερ, ένας από τους δυο εκλεκτούς του Ματίας Αλμέιδα, ήταν ο Νέστορ Αραούχο. Και όλα δείχνουν πως η περίπτωση του Μεξικανού στόπερ, παραμένει ανοιχτή για την ΑΕΚ. 

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να δουλεύει την υπόθεση του Αραούχο, που από την αρχή έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολη, καθότι ο παίκτης είχε επιστρέψει στην πατρίδα του με ακριβή μεταγραφή και υψηλό συμβόλαιο. Ωστόσο φαίνεται πως μπορεί να βρεθεί τελικά φόρμουλα ώστε η υπόθεση να προχωρήσει. 

Ο Αραούχο είναι ένας κεντρικός αμυντικός που ο Αλμέιδα ξέρει καλά και εκτιμά πολύ. Ενώ το ισπανικό διαβατήριο του Μεξικανού στόπερ, είναι ένα στοιχείο, που μπορεί να διευκολύνει την υπόθεση και να σπρώχνει πολύ περισσότερο την ΑΕΚ σ' αυτή την περίπτωση. 

Πάντως το θέμα του κεντρικού αμυντικού δείχνει πλέον να έχει μπει στην τελική του ευθεία. Και στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν και να το κλείσουν άμεσα. Έχουν δουλέψει πολύ την περίπτωση του Αραούχο, αλλά μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί μια τόσο δύσκολη υπόθεση τις επόμενες μέρες. Σίγουρα έχει προχωρήσει, αλλά κυρίως λόγω των οικονομικών δεδομένων, παραμένει ζόρικη. 

Για οριστική συμφωνία Πιζάρο και ΑΕΚ και ταξίδι στην Αθήνα για ιατρικά, γράφουν οι Μεξικανοί
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:00 - 11.07.2023

Για οριστική συμφωνία Πιζάρο και ΑΕΚ και ταξίδι στην Αθήνα για ιατρικά, γράφουν οι Μεξικανοί

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς ο Πιζάρο συμφώνησε σ' όλα με την ΑΕΚ και έρχεται την προσεχή εβδομάδα στην Αθήνα για να κάνει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο

Ο Αραούχο έχει εμπειρία από την Ευρώπη, καθώς έπαιξε για τέσσερα χρόνια στην Θέλτα. Παρόλα αυτά επέλεξε το 2022 να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του και την Αμέρικας. Και θεωρητικά στα 32 του χρόνια, δύσκολα θα επέλεγε να ξαναπεράσει τον Ατλαντικό. Όμως αυτό που φαίνεται είναι πως κυρίως λόγω Αλμέιδα, ο Μεξικανός στόπερ το σκέφτεται πολύ σοβαρά.