Παραμένουν αμφίβολοι για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Βίντα, Μουκουντί αλλά και Χατζισαφί

Παραμένουν αμφίβολοι για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Βίντα, Μουκουντί αλλά και Χατζισαφί

Κώστας Τσίλης 21:42 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 23.09.2023

Δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα στα Σπάτα ο Βίντα, ο Μουκουντί και ο Χατζισαφί και επομένως λιγόστεψαν οι πιθανότητες να προλάβουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Χωρίς καμία επιστροφή και με μια επιπλέον απουσία, έκανε η ΑΕΚ την πρώτη της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, μετά την επιστροφή από το Μπράιτον. Τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί, όσο και ο Ντομαγκόι Βίντα, δεν κατάφεραν ούτε και σήμερα να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ενώ ο Εσχάν Χατζισαφί, που είχε αποχωρήσει με φορείο από το ματς της Πέμπτης, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά από διάσειση. 

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως και για τους τρεις, οι πιθανότητες να προλάβουν να είναι απολύτως έτοιμοι για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό, έχουν μειωθεί εξαιρετικά. Ωστόσο υπάρχει μια ακόμα προπόνηση αύριο και ως εκ τούτου ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει τότε μια απολύτως ξεκάθαρη εικόνα. Άλλωστε ειδικά οι περιπτώσεις του Μουκουντί και του Χατζισαφί είναι τέτοιες, που μπορεί η βελτίωση να είναι θεαματική από την μια μέρα στην άλλη. Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες δεν είναι με κανέναν από τους τρεις.