Ανω κάτω η Παρί: Φήμες για άγριο καυγά μεταξύ Εμπαπέ - Κελαϊφί λόγω του αποχαιρετιστήριου βίντεο

Νασέρ Αλ Κελαϊφί & Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ανω κάτω η Παρί: Φήμες για άγριο καυγά μεταξύ Εμπαπέ - Κελαϊφί λόγω του αποχαιρετιστήριου βίντεο

Κώστας Τόπας 11:49 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 29.05.2024

Η αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, μόνο ευχάριστη δεν είναι, καθώς έφερε μεγάλη ταραχή στις τάξεις των Παριζιάνων.

Την Δευτέρα (13/05) έσκασε η «βόμβα» ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είχαν έντονο καυγά την περασμένη Κυριακή, πριν από τον αγώνα με την Τουλούζ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε η «Le Parisien» και οι δύο συμμετείχαν σε μια σφοδρή σύγκρουση με κραυγές. «Τα τείχη έτρεμαν», λέει ένας μάρτυρας στη γαλλική εφημερίδα.

Ωστόσο, πηγές από τον παριζιάνικο σύλλογο αναφέρουν ότι η συζήτηση μεταξύ Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί δεν έγινε σε έντονο ύφος, διαψεύδοντας μια τέτοια σύγκρουση.

«Είναι απογοητευτικό να βλέπουμε περισσότερες ψεύτικες ειδήσεις να κυκλοφορούν σήμερα το απόγευμα. Δεν υπήρξε καμία διαφωνία. Ο πρόεδρος και ο Κιλιάν συναντήθηκαν τακτικά πριν από αγώνες για να οριστικοποιήσουν τις συμφωνίες αποχώρησης στο τέλος της σεζόν. Όλες οι συναντήσεις ήταν εποικοδομητικές και με σεβασμό, ακόμη και πριν από την περασμένη το βραδινό παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Le Parisien», επέπληξε τον Μπαπέ που δεν τον ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο βίντεο του την περασμένη Παρασκευή, στο οποίο ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Απίθανο: Ο Λουίς Ενρίκε ξέχασε ότι ο Κέιλορ Νάβας έδινε το τελευταίο του ματς με την Παρί
LIGUE 1

13:56 - 13.05.2024

Απίθανο: Ο Λουίς Ενρίκε ξέχασε ότι ο Κέιλορ Νάβας έδινε το τελευταίο του ματς με την Παρί

Ο Λουίς Ενρίκε δεν γνώριζε ότι εκτός από τον Κιλιάν Εμπαπέ και ο Κέιλορ Νάβας έδινε το τελευταίο του παιχνίδι, ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Επιπλέον, το «Le Parisien» αναφέρει επίσης ότι η συνάντηση έγινε έπειτα από εντολή του Αλ Κελαϊφί αυτή την Κυριακή, αφού νωρίτερα ο Εμπαπέ είχε αρνηθεί πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του. Αυτή η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με τα γαλλικά ΜΜΕ, έκανε τους παίκτες της Παρί να καθυστερήσουν στην προθέρμανση πριν από τη μονομαχία τους με την Τουλούζη.