Χαμός έξω από το προπονητικό της Παρί, οπαδοί ζητάνε τα ρέστα μετά την ήττα από την Μονακό (vid)
i

Οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν/PrtScr

Χαμός έξω από το προπονητικό της Παρί, οπαδοί ζητάνε τα ρέστα μετά την ήττα από την Μονακό (vid)

Κώστας Τόπας 15:02 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 12.02.2023

Εξαγριωμένοι οπαδοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου οι παίκτες του γαλλικού συλλόγου να δώσουν εξηγήσεις για τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τη Μονακό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Μονακό, δίνοντας για ακόμη μια φορά πίκρα στον κόσμο της μετά τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ στο Κύπελλο Γαλλίας. Το κλίμα στις τάξεις των Παριζιάνων δεν είναι καθόλου καλό κι αυτό αποτυπώνεται κι από το επεισόδιο που διαδραματίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τους Μονεγάσκους.

Ανω κάτω τα αποδυτήρια της Παρί μετά την ήττα από τη Μονακό, σε έξαλλη κατάσταση ο Νεϊμάρ (vid)
LIGUE 1

11:54 - 12.02.2023

Ανω κάτω τα αποδυτήρια της Παρί μετά την ήττα από τη Μονακό, σε έξαλλη κατάσταση ο Νεϊμάρ (vid)

Η βαριά ήττα από τη Μονακό δεν έκανε καλό στους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, τους οποίους ο Λουίς Κάμπος δεν δίστασε να κρίνει για την απόδοσή τους. Σε έξαλλη κατάσταση ο Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ ενεπλάκη σε καυγά με το στέλεχος των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος αλλά ακόμα και με συμπαίκτες του. Νωρίτερα, ωστόσο ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ θέλησε να μιλήσει στους οπαδούς της ομάδας του και μάλιστα αφού πήρε μια ντουντούκα στα χέρια του, στη συνέχεια ζήτησε απολογήθηκε για την άσχημη εμφάνιση.

Από την πλευρά τους πάντως, οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν εφησυχάστηκαν από τα λόγια του Γάλλου στόπερ, γι' αυτό και την επόμενη ημέρα μετά το ντέρμπι συγκεντρώθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο της γαλλικής ομάδας και με συνθήματα και πανό εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την εικόνα των Παριζιάνων, στα τελευταία παιχνίδια.

Ωστόσο, όλα κύλησαν ήρεμα, καθώς το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν ήταν ότι: «Δεν είμαστε εδώ για να προσβάλλουμε, η έλλειψη σεβασμού έχει τελειώσει. Ερχόμαστε για να περάσουμε το μήνυμα χωρίς βία». Απαίτηση των οπαδών ήταν μιλήσουν με τους παίκτες και συγκεκριμένα με τον αρχηγό, Μαρκίνιος ο οποίος δεν βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της Παρί.