Πάρντιου: «Σημαντική η επιστροφή Ντουκουρέ»

Αλαν Πάρντιου@intime

Πάρντιου: «Σημαντική η επιστροφή Ντουκουρέ»

Τι είπε ο προπονητής του Άρη για την επανεμφάνιση του Ιβοριανού μέσου, το ντεμπούτο Ροντρίγκες και το 3-5-2 που δοκίμασε στο φιλικό με τη Μακάμπι.

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές έμεινε ο Άλαν Πάρντιου από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με την Μακάμπι. Ιδιαίτερη μνεία όμως έκανε στην επιστροφή του Ντουκουρέ αλλά και στο ντεμπούτο του Ροντρίγκες: «Ήτανε ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι σήμερα, δοκιμάσαμε έναν καινούργιο σχηματισμό και έμεινα ικανοποιημένος είχαμε κάποια ζητήματα στο pressing αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος. Tο 0-2 που βρεθήκαμε να χάνουμε δεν ήταν δίκαιο δεν μας άξιζε αλλά στo τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη. Είχαμε 2-3 νέα παιδιά που αγωνίστηκαν πρώτη φορά αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι η επιστροφή του Nτουκουρέ» υποστήριξε αρχικά.

Για τον Ροντρίγκες τόνισε: «Ο Έντουιν έπαιξε σήμερα για πρώτη φορά, δεν ήξερε καλά το σύστημα, είχε καλές επαφές, είχε καλές στιγμές, η δική μου εντύπωση είναι θετική».

Για τον καινούργιο σχηματισμό όσο και για τον τραυματισμό του Ενκουλού τόνισε: «Ο τραυματισμός του Ενκουλού είναι πρόβλημα, αλλά δεν επηρεάζει το σύστημα που θα παίξουμε έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να έχουμε πολλά συστήματα. Το 3-5-2 το έπαιξε η ομάδα και στο προηγούμενο παιχνίδι και ανταποκρίθηκε πολύ καλά διότι η ομάδα έχει τους παίχτες για να το υποστηρίξει. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε διάφορα συστήματα καθώς παίζουμε με μία ομάδα 3-4 φορές τον ίδιο μήνα και πρέπει να τους εκπλήξουμε».