Παρών στη δίκη του Άλκη ο Καρυπίδης
i

Καρυπίδης/©Intime

Παρών στη δίκη του Άλκη ο Καρυπίδης

Αλέξης Σαββόπουλος 10:28 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 26.01.2023

Στο δικαστικό μέγαρο βρίσκεται από το πρωί ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ. Με την κατάθεση της αδερφής του 19χρονου συνεχίζεται η δίκη.

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Θεόδωρος Καρυπίδης που εξακολουθεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, μετέβη στο δικαστικό μέγαρο για τη δίκη της δολοφονίας του Άλκη. Ο Καρυπίδης είχε συνομιλία με τους γονείς του Άλκη, όπως επίσης και με τον Αλέξη Κούγια που εκπροσωπεί την οικογένεια του 19χρονου.

Η σημερινή μέρα ξεκίνησε με την κατάθεση της αδελφής του Άλκη Καμπανού. Η τοποθέτηση της κράτησε περίπου 15 λεπτά, αφού δεν δέχθηκε ερωτήσεις ούτε από τους δικηγόρους. Εμφανώς συγκινημένη και βουρκωμένη, σκιαγράφησε το προφίλ του αδελφού της, αναφέροντας ότι δεν είχε σχέση με τέτοια περιστατικά.

Σε σχετική ερώτηση από τον συνήγορο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, η 22χρονη είπε πως “δεν υπήρξε ποτέ κάποιο περιστατικό βίας που να εμπλέκονταν ο Άλκης. Δεν έβριζε. Μπορεί όπως όλοι να έλεγε κάτι πάνω στα νεύρα του αλλά διαχειριζόταν τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Ποτέ δεν είχε κάποιο μαχαίρι πάνω του”.