Αμφίβολος ο Παμλίδης εν όψει ΠΑΟΚ

Γιώργος Παμλίδης

i

© Intime

Αμφίβολος ο Παμλίδης εν όψει ΠΑΟΚ

Πάνος Κορομηλάς 20:03 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 11.01.2024

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Παμλίδη στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ, λόγω τραυματισμού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπροστά του ένα δύσκολο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (14/01, 20:30) και θα αναζητήσει το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Όπως όλα δείχνουν, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Παμλίδη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και ο 30χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα σκίσιμο στη γάμπα. Λόγω αυτού του τραυματισμού, ο παίκτης δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά αρκείται σε ατομικό τρέξιμο.

Υπενθυμίζεται πως από τον αγώνα της Τούμπας θα απουσιάσουν επίσης οι Τζίμας και Γκάρο, ενώ ο Μιχάλης Γρηγορίου θα πάρει την τελική απόφαση για τη συμμετοχή του Παμλίδη τις επόμενες ημέρες. Ως τώρα, ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει αγωνιστεί και στα 17 ματς του πρωταθλήματος, έχοντας βρει δίχτυα δύο φορές.

Κοιτάζει για χαφ και εξτρέμ

Στο μεταξύ, η ομάδα των Ιωαννίνων κοιτάζει την αγορά για ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην απόκτηση ποδοσφαιριστών για τις θέσεις του επιτελικού χαφ και του πλάγιου επιθετικού. 

Πάντως, αυτή τη στιγμή ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προετοιμάζεται για το ματς - πρόκληση της Τούμπας, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, οι Γιαννιώτες πήραν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, έφτασαν τους 12 βαθμούς και ισοβαθμούν με την Κηφισιά στην τελευταία θέση της Super League.