Απρόοπτο στον ΠΑΣ Γιάννινα με Σούλη και Μπάλαν - Απέφυγε τα χειρότερα ο Τσαούσης

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©SuperFM

Απρόοπτο στον ΠΑΣ Γιάννινα με Σούλη και Μπάλαν - Απέφυγε τα χειρότερα ο Τσαούσης

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:02 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 25.04.2024

Απρόοπτο πρόκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Σούλης και ο Μπάλαν χτύπησαν στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, ενώ ο Τσαούσης απέφυγε τα χειρότερα.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά (27/4, 20:00), με φόντο την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Η σημερινή προπόνηση των Ηπειρωτών ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα ο Σούλης βγήκε για έξοδο, ο οποίος άθελά του με το πόδι του βρήκε τον μηρό του Μπάλαν, με τους δύο παίκτες να πέφτουν στο έδαφος και να χρειάζονται πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο.

Ο Ρουμάνος αποχώρησε κουτσαίνοντας από το γήπεδο, αλλά η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, μόνο ένα μικρό αιμάτωμα. Από την άλλη μεριά ο Έλληνας τερματοφύλακας έπαθε κάκωση στον τετρακέφαλο και είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει τον αγώνα την Κηφισιά.

Μάλιστα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μάριο Τσαούση, ο οποίος μετέβη στη Γερμανία με σκοπό να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς. Στον αριστερό μπακ δεν χρειάστηκε τελικά να τοποθετηθεί πλέγμα. Αυτό σημαίνει πως σε περίπου 15 με 20 ημέρες θα είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Από τους υπόλοιπους απόντες, ο Τούτου κάνει την αποθεραπεία του, ο Λέο έκανε ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Παντελάκης μπήκε από σήμερα και υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με του Σαββάτου.

Επόμενη προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.