ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Εραμούσπε - Γλίτωσαν τα χειρότερα Νάγκι και Παμλίδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Εραμούσπε - Γλίτωσαν τα χειρότερα Νάγκι και Παμλίδης

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:06 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 19.02.2024

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες και είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει να παίξει στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι Γκέργκελι Νάγκι και Γιώργος Παμλίδης γλίτωσαν τα χειρότερα.

Χάρη σε δύο γκολ του Πέδρο Κόντε, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Ωστόσο αυτή η νίκη αποδείχθηκε «πύρρειος», καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τους Ροντρίγκο Εραμούσπε, Γκέργκελι Νάγκι και Γιώργο Παμλίδη να αποκομίζουν προβλήματα τραυματισμών. 

Μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν, ο πιο σοβαρός αποδείχθηκε του Εραμούσπε, ο οποίος χτύπησε στην κλείδα και θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. 

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα ματς με ΟΦΗ και ΑΕΚ, ενώ πολύ οριακά θα προλάβει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Ατρόμητο

Αντίθετα ο Νάγκι που έφυγε με χτύπημα στην περόνη θα μείνει για μερικές μέρες εκτός, καθώς υπέστη ένα μικρό διάστρεμμα και δεν αποκλείεται ως το τέλος της εβδομάδας να είναι διαθέσιμος.

Από την άλλη πλευρά ο Παμλίδης έχει επίσης διάστρεμμα και είναι και αυτός οριακά για το παιχνίδι της Κυριακής (25/2, 16:30) με τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες», με φόντο την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.