ΠΑΣ Γιάννινα: Η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Τούτου με τον Ολυμπιακό και η ανυπομονησία για τον κόσμο
i

©printscreen

ΠΑΣ Γιάννινα: Η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Τούτου με τον Ολυμπιακό και η ανυπομονησία για τον κόσμο

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:51 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 31.01.2024

Ο Ζόρντι Τούτου ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Ζόρντι Τούτου συστήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Η ενέργειά του να κλέψει την μπάλα έξω από την περιοχή του Αθανασίου, να διασχίσει όλο το γήπεδο ως την περιοχή του Πασχαλάκη και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, να τον κυνηγάνε και να μην μπορούν να τον φτάσουν οι μισοί παίκτες του Ολυμπιακού, αποτελεί από μόνο του μία από τις καλύτερες φάσεις που θα συζητούνται για πολλά χρόνια στη Stoiximan Super League. 

Ο Τούτου σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο έδειξε πόσο χαρούμενος είναι για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αλλά και ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα των φιλάθλων όταν ανοίξουν και πάλι τα γήπεδα: «Νιώθω όμορφα να παίζω ξανά μετά από 6 μήνες. Ανυπομονώ για τους φιλάθλους να τους επιτραπεί να επιστρέψουν στα γήπεδα», έγραψε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής. 

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος πολυθεσίτης μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας, αλλά και ως αριστερός μέσος, έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Μπόχουμ, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. 

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 23 συμμετοχές στην Bundesliga. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές ομάδες της Άρσεναλ, ενώ έχει περάσει και από τις Νότιγχαμ Φόρεστ και Κάρντιφ με συμμετοχές σε League One, αλλά και Championship

Πλέον η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση της Κυριακής (4/2, 17:30), όπου υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τη Λαμία, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.