Με Εραμούσπε και Ντεμίρ η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Λαμία

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε.

i

©intime

Με Εραμούσπε και Ντεμίρ η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Λαμία

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:39 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 03.02.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (4/2, 17:30) αγώνα με την Λαμία, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 17:30) την Λαμία, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Φθιώτες και ο προπονητής του ΠΑΣ, Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά και ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τον Τούρκο εξτρέμ Ντεμίρ. Επίσης ο Γρηγορίου θα υπολογίζει τον Ροντρίγκο Εραμούπσε, ο οποίος στην σημερινή προπόνηση (3/2) ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον αχίλλειο τένοντα. 

Αντίθετα στη διάθεση του 50χρονου προπονητή δεν θα είναι οι Νάγκι, Ροζάλες και Σομποτσίνσκι που δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμεινε ο Μπεγκάλα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σούλης, Βρακάς, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Λέο, Τζίμας, Τούτου, Ριένστρα, Πανάγου, Κιάκος, Μπακαδήμας, Ντεμίρ, Λιάσος, Μπάλαν.