Ρίχνει άγκυρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Καραχάλιος!
i

©intime

Ρίχνει άγκυρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Καραχάλιος!

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:45 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 25.09.2023

Ο Ζήσης Καραχάλιος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα έως το 2027.

Συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα έως το 2027 αναμένεται να υπογράψει σύντομα ο Ζήσης Καραχάλιος.

Ο 27χρονος (10/1/96) χαφ ήταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση για την επέκταση του συμβολαίου του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Καραχάλιος είναι εκ των αρχηγών της ομάδας. Βρίσκεται στον ΠΑΣ από το καλοκαίρι του 2021 και πέρσι ανανέωσε έως το 2025, αλλά με αναπροσαρμογή των αποδοχών του η επέκταση θα πάει ως το 2027 κι έτσι θα είναι ένα βασικό στέλεχος της ομάδας της Ηπείρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα, παράλληλα, άφησαν πίσω τους το ματς με τον ΠΑΟΚ και στρέφονται στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό την ερχόμενη Πέμπτη (17:30). Στη σημερινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου και παιχνίδια υψηλής έντασης.

Να σημειωθεί ότι ο Έφορντ ένιωσε μία ζαλάδα στη διάρκεια του ματς με τον ΠΑΟΚ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά δεν μοιάζει να προκαλεί ανησυχία η κατάστασή του. Αύριο θα μπει στο πρόγραμμα και αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να παίξει και στις Σέρρες. Στην ενδεκάδα, παράλληλα, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν οι τιμωρημένοι Τζίμας και Τσαούσης, όπως και ο Καραχάλιος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό και μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα.

Σε κάθε περίπτωση συνεχίζονται τα προβλήματα με τις κάρτες. Κόντρα στον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε και ο Εραμούσπε, για μαρκάρισμα στον Κωνσταντέλλια. Έτσι, θα κληθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε κάποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια με Πανσερραϊκό (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Λαμία (εκτός) ή Άρη (εκτός). Στο όριο πλέον με δύο κάρτες είναι οι Τζίνο και Παμλίδης.