Με υπογραφή Μπεντακόρ το «διπλό» του Πανσερραϊκού στους «Ζωσιμάδες»

Με υπογραφή Μπεντακόρ το «διπλό» του Πανσερραϊκού στους «Ζωσιμάδες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:58 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 20.01.2024

Με πρωταγωνιστή τον Χεφτέ Μπεντακόρ, ο Πανσερραϊκός απέδρασε με το διπλό από τους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-2), για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό». Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2, για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Με αυτή τη νίκη η ομάδα από τις Σέρρες ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, ενώ οι Ηπειρώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση μαζί με την Κηφισιά, έχοντας 12 πόντους.  

Στα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και πήραν το προβάδισμα. Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Στάικος έκανε το μακρινό σουτ, ο Κλέιμαν απέκρουσε, ο Μπετανκόρ ανενόχλητος πήρε το ριμπάουντ μέσα από τη περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του. 

Σαν να μην έφτανε το γρήγορο που δέχθηκαν οι Ηπειρώτες πέντε λεπτά μετά ήρθε και το δεύτερο σοκ για τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου. 

Ο Τομάς επιχείρησε μία ωραία μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Μπετανκόρ τσίμπησε την μπάλα προ του Κλέιμαν που βγήκε πολύ μακριά από την εστία του και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Πανσερραϊκού

Στο 31ο λεπτό οι Σερραίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν αέρα τριών τερμάτων όταν ο Μπετανκόρ έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία του Κλέιμαν. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-2. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο μέρος και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να μπουν ξανά στο ματς. Στο 48ο λεπτό ο Τζίμας έκανε το γέμισμα, η μπάλα έφτασε στον Κόντε, ο οποίος έπιασε το σουτ, αλλά ο Χόβαν απέκρουσε.

Ενώ στο 79ο λεπτό ο Εραμούσπε έκανε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Μπάλαν, ο οποίος την κοντρόλαρε και με σουτ την έστειλε στο δοκάρι του Χόβαν. Στη συνέχεια η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα και έτσι παρέμεινε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.  

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Πανσερραϊκός εκμεταλλεύτηκε το κάκιστο ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς και μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε δύο γκολ που έκριναν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. 

MVP:

Με διαφορά ο Χεφτέ Μπεντακόρ! Ο Ισπανός επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Πανσερραϊκό, καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.  

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ: 

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (61' Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (61' Ριένστρα), Τζίνο, Λεό (46' Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82' Έφορντ), Κόντε (61' Μπάλαν). 

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (90' Μούργος), Ουάρντα (90' Πεταυράκης), Ντάνκερλουι (81' Οικονόμου), Μπετανκόρ (71' Άλεξιτς).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (20ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ