Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπορταγκαράι - Υπογράφει ο Σομποτσίνσκι

Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπορταγκαράι - Υπογράφει ο Σομποτσίνσκι

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:19 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 29.01.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό, Χερόνιμο Μπορταγκαράι. Αντικαταστάτης του Ουρουγουανού θα είναι ο Πολωνός Γιαν Σομποτσίνσκι, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί κι επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1) ο Χερόνιμο Μπορταγκαράι.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε για έναν χρόνο στους Ηπειρώτες, αφού ήρθε πέρυσι στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουάριου. Με την φανέλα του ΠΑΣ κατέγραψε 6 συμμετοχές τη περασμένη σεζόν, κυρίως στα πλέι άουτ, ενώ είχε και μία φέτος στην εκτός έδρας; αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπορταγκαράι θα συνεχίσει στη χώρα μας κατά πάσα πιθανότητα, καθώς βρίσκεται στα ραντάρ ομάδων της Super League 2. 

Αντικαταστάτης του Ουρουγουανού θα είναι ο Πολωνός Γιαν Σομποτσίνσκι, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Τρίτη (30/1) θα ανακοινωθεί και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Χερόνιμο Μπορταγκαράι και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».