Πρώτη προπόνηση για Γρηγορίου στον ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Πρώτη προπόνηση του Μιχάλη Γρηγορίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα

i

©SuperFM

Πρώτη προπόνηση για Γρηγορίου στον ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:01 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 18.12.2023

Την πρώτη του προπόνηση ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε τη Δευτέρα (18/12) ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Η νέα εποχή στον ΠΑΣ Γιάννινα φέρει το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου, με τον 49χρονο τεχνικό να πιάνει τη Δευτέρα (18/12) δουλειά και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους Ηπειρώτες. 

Ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν από το πρωί στα Ιωάννινα και μάλιστα έκανε αλλεπάλληλα ραντεβού στο γραφείο του με όλους τους παίκτες, καλώντας τους ανά γκρουπάκια να βρίσκονται σε συγκεκριμένη ώρα στα αποδυτήρια, ώστε να μπορέσει να μάθει καλύτερα τον κάθε έναν απ’ αυτούς και να γνωρίζει τι τον προβληματίζει. 

Η προπόνηση σήμερα είχε τρομερή διάθεση και ένταση, κάτι που φάνηκε από το πώς έγινε ο αγωνιστικός χώρος από τα τάκλιν και τα δυνατά πατήματα των ποδοσφαιριστών. 

Ατομικό έκαναν οι Έφορντ και Γκάρο, ο Ναούμης ταλαιπωρείται από θλάση και έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθό της, ενώ ο Κύρκος που έπαιξε με την Κ19 το περασμένο Σάββατο για να αρχίσει να μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, κάποιοι φίλαθλοι της ηπειρώτικης ομάδας πλησίασαν τον Γρηγορίου, λέγοντας του καλή επιτυχία.