Χάνει Ατρόμητο ο Τζίμας - Πρόστιμο 2.000 στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Χάνει Ατρόμητο ο Τζίμας - Πρόστιμο 2.000 στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:44 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 01.03.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Παναγιώτη Τζίμα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Μάλιστα η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ διότι πέντε παίκτες της ομάδας πήραν κίτρινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΚ, όπως αναφέρει ο Π. Κ της ΕΠΟ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες» (3/3, 19:30), για την 26η και τελευταία της κανονικής διάρκειας αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής, οι τρεις βαθμοί για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι μονόδρομος για τη μάχη της παραμονής.

Ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Παναγιώτη Τζίμα για το ματς με τους Περιστεριώτες, καθώς έφτασε τις εννέα κίτρινες κάρτες.

Πάντως ο «κίτρινος συναγερμός» παραμένει στο στρατόπεδο των Ηπειρωτών, παρά το γεγονός ότι τέσσερις παίκτες εξέτισαν την τιμωρία τους στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα οι Λιάσος, Τζίνο, Κόντε και από την Τετάρτη (28/2) το βράδυ προστέθηκαν οι Σόρια και Σούλης.

Αν κάποιος από αυτούς δεχθεί κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Ατρόμητο, τότε η ποινή θα μεταφερθεί για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ διότι πέντε παίκτες της ομάδας πήραν κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στην «Opap Arena», όπως αναφέρει ο Π. Κ της ΕΠΟ.