ΠΑΣ Κόρινθος: Ανακοίνωση παραίτησης του Ομίλου Πιέτρη με «αιχμές» για Κούγια
i

© PrtScr

ΠΑΣ Κόρινθος: Ανακοίνωση παραίτησης του Ομίλου Πιέτρη με «αιχμές» για Κούγια

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:29 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 17.03.2024

Μετά τον Αλέξη Κούγια, την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Κόρινθος, ανακοίνωσε ο Όμιλος Πιέτρη.

Ο Παναργειακός πήρε το ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής νικώντας την Κόρινθο με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο το παιχνίδι είχε ένταση τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά κυρίως εκτός αυτού. Οι άνθρωποι της ομάδας του Άργους λοιπόν φαίνεται ότι έκαναν καταγγελία για ύβρεις και απειλές από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος λίγη ώρα μετά το παιχνίδι ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία της Κορίνθου.

Έπειτα από τη φυγή του γνωστού ποινικολόγου ωστόσο, την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Κόρινθος, ανακοίνωσε και ο Όμιλος Πιέτρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου:

«Δυστυχώς δεν μπορούμε άλλο! Ο Όμιλος Πιέτρη έδωσε ότι είχε και δεν είχε στον αγώνα να επιστρέψει η «Μπάρτσα» ψηλά! Η οικογένεια μας έκανε ότι ήταν δυνατό και αδύνατο για να υποστηρίξει τον κοινό σκοπό! Όμως πλέον δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την λογική του παραλόγου! Δεν μπορούμε να συρθούμε στα τάρταρα από ανθρώπους που ζουν για να δυσφημούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό! Δεν μπορεί να δέρνουμε ή να μηνύουμε όποιον μας νικά! Παίζει και ο αντίπαλος!

Εμείς μπορεί να είμαστε επιχειρηματίες αλλά ταυτόχρονα είμαστε και οικογενειάρχες και ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας που πρεσβεύουν το ευ αγωνίζεσθαι και τα υψηλά ιδεώδη του αθλητισμού! Η νίκη και η ήττα στο μυαλό το δικό μας είναι το ίδιο αποδεκτά αποτελέσματα και ο σκοπός ποτέ δεν αγιάζει τα μέσα! Δεν θα γίνουμε ποτέ συνένοχοι στο αιματοκύλισμα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού! Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε αρωγούς και βοηθούς της Μπάρτσας μας αλλά όχι από διοικητικό πόστο! Θα αφήσουμε τους ειδικούς…Αυτούς που έβαλαν τα χιλιάδες αόρατα €!!!Εμείς είμαστε ρομαντικοί ερασιτέχνες! Ταπεινά αποχωρούμε!».

Πρόεδρος Παναργειακού: «Αυτά που είπε ο Κούγιας για τη μάνα μου, η οποία έχει φύγει από τη ζωή εδώ και έναν χρόνο, δεν λέγονται»

Σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Παναργειακού έκανε καταγγελία κατά του Αλέξη Κούγια για απειλές και ύβρεις σε βάρος της μητέρας του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Παραιτήθηκε από την Κόρινθο ο Κούγιας: «Η ζωή μου είναι πλέον ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου για το δικό τους όφελος»
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

22:08 - 16.03.2024

Παραιτήθηκε από την Κόρινθο ο Κούγιας: «Η ζωή μου είναι πλέον ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου για το δικό τους όφελος»

Ο Αλέξης Κούγιας λίγη ώρα μετά την απόλυση του προπονητή της Κορίνθου, με ενημέρωσή του ανακοίνωσε και την παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας.

«Δεν κατεβαίνουμε σε αυτό το επίπεδο. Ο άνθρωπος, παρότι είναι ένας καλός δικηγόρος, αποδείχθηκε ότι είναι κατώτερος πολλές φορές και από έναν απλό πολίτη. Αυτά που είπε, για τη μάνα μου η οποία έχει φύγει από τη ζωή εδώ και έναν χρόνο και για τον κόσμο, δεν λέγονται. Ειδικά από έναν επιστήμονα, έναν δικηγόρο που σέβεται όλος ο κόσμος. Η ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο ποιος είναι ο καλός και ποιος δεν είναι», ήταν τα λόγια του προέδρου του Παναργειακού, Σταύρου Τσιόδρα.