Πασχαλάκης: «Γεμίζουμε το γάλα και το αδειάζουμε μόνοι μας»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Πασχαλάκης: «Γεμίζουμε το γάλα και το αδειάζουμε μόνοι μας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:24 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 10.04.2023

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα του Ολυμπιακού, από τον Παναθηναϊκό, μιλώντας μετά το παιχνίδι της Λεωφόρου.

Ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε το ψυχολογικό αβαντάζ που είχε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και με σκορ 2-0 ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν έκρυψε την απογοήτευση του, τονίζοντας πως η ομάδα του καταφέρνει να γκρεμίζει μόνη της ότι χτίζει με τον καιρό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι δεν πήγε καλά: «Δεν πήγε καλά η αρχή. Κάναμε απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο και κάποια λειτουργικά θέματα που δεν μας βοήθησαν να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το αν είχαν μείνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Όχι δεν θεωρώ ότι μείναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Έχουμε κάνει την ανάλυση αυτού του παιχνιδιού. Δεν ξέρω τι φταίει πραγματικά. Αυτό που γίνεται είναι ότι γεμίζουμε το γάλα και το αδειάζουμε μόνοι μας. Απογοήτευση. Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα και απογοήτευση υπάρχει και πίστη».

Για το αν θα παλέψουν για το πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχει περίπτωση μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να μην είμαστε αυτοί που πρέπει».