Δεύτερο γκολ για τον Παυλίδη που «κλείδωσε» τη νίκη της Άλκμααρ (vid)

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Intime

Δεύτερο γκολ για τον Παυλίδη που «κλείδωσε» τη νίκη της Άλκμααρ (vid)

Κώστας Τσιακλής 19:34 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 20.08.2023

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε και δεύτερο γκολ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ανατροπή της Άλκμααρ απέναντι στη Βάλβαϊκ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει από εκεί που έμεινε την πρώτη αγωνιστική. Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε και δεύτερο γκολ απέναντι στη Βάλβαϊκ και έτσι έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ανατροπή της Άλκμααρ απέναντι στη Βάλβαϊκ. 

Η Άλκμααρ τα βρήκε σκούρα στο ξεκίνημα του εκτός έδρας αγώνα με τη Βάλκβαϊκ αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιτσιέλ Κράμερ στο 41'. Οι φιλοξενούμενοι έχαναν μέχρι να πάρει το «όπλο» του ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή. Ο Παυλίδης «εκτέλεσε» τον Ετιέν Βάεσεν και ισοφάρισε για την ομάδα του στο 54'. Πέντε λεπτά αργότερα η Άλκμααρ έφτασε στην ολική ανατροπή με το γκολ του Ντάνι Ντε Βιτ. Ο Παυλίδης δεν έμεινε μόνο στο ένα γκολ αφού στη συνέχεια πέτυχε και δεύτερο με ωραίο πλασέ στο 79', κάνοντας το 1-3 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Παυλίδης έφτασε ήδη τα τρία γκολ τη φετινή σεζόν ενώ μετράει ακόμα δύο ασίστ. Ο 24χρονος φορ είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος, στη νίκη της Άλκμααρ με 5-1 επί της Γκο Αχεντ Ιγκλς. Δείτε το δεύτερο γκολ του Παυλίδη στο πιο κάτω βίντεο: