Νέο γκολ για τον Παυλίδη απέναντι στη Φορτούνα - Αυτογκόλ ο Σιόβας (vids)

Νέο γκολ για τον Παυλίδη απέναντι στη Φορτούνα - Αυτογκόλ ο Σιόβας (vids)

Κώστας Τσιακλής 19:08 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 01.10.2023

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε δίχτυα και στο ματς με τη Φορτούνα Σιτάρντ και σημείωσε γκολ στα επτά πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Άλκμααρ. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε (και) κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ και σημείωσε τέρμα στα επτά πρώτα παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η Άλκμααρ λοιπόν υποδέχεται τη Φορτούνα Σιτάρντ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στο 49' για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Παυλίδης βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον οποίο και πέρασε για να πλασάρει στην κενή εστία. Αξίζει να σημειωθεί πως βασικός με τη Φορτούνα είναι ο Δημήτρης Σιόβας.

Το γκολ εξετάστηκε για οφσάιντ ωστόσο η μπάλα πήγε στον Παυλίδη από πόδι αντιπάλου. Με το τέρμα που πέτυχε ο Παυλίδης έφτασε τα εννέα γκολ φέτος και σκόραρε και στα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο 24χρονος είχε γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Άλκμααρ που πετυχαίνει γκολ στα πρώτα έξι ματς της Eredivisie.

Αυτογκόλ ο Σιόβας

Στο 81' η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη έκανε το 3-0 κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ, χάρη στο αυτογκόλ του Δημήτρη Σιόβα. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού στη προσπάθεια του να απομακρύνει με προβολή έστειλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σιόβας αγωνίστηκε βασικός για την Φορτούνα