Στα 17+2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Παυλίδη στην Μπενφίκα

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Intime

Στα 17+2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Παυλίδη στην Μπενφίκα

Κώστας Τόπας 10:55 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 11.06.2024

Η Μπενφίκα εντείνει τις προσπάθειες της για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Βαγγέλη Παυλίδη από την Άλκμααρ.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του Βαγγέλη Παυλίδη στη Μπενφίκα. Για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Ιταλία, όπως Μπολόνια, Φιορεντίνα και Ρόμα αλλά και από τη Γερμανία, όπως η Στουτγάρδη.

Ωστόσο, τον πρώτο λόγο για να εντάξει στο δυναμικό της τον Παυλίδη, είναι η Μπενφίκα. Όπως αναφέρει η «O Jogο», οι «αετοί» ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις διαθέτοντας 15 εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψει τον 25χρονο φορ, αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι θα έπρεπε να πλησιάσουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει την Άλκμααρ να τον παραχωρήσει.

Ο Παυλίδης είπε το «ναι» στην Μπενφίκα - Στα 20 εκατ. ευρώ το «deal» με Άλκμααρ
REST OF THE WORLD

10:50 - 07.06.2024

Ο Παυλίδης είπε το «ναι» στην Μπενφίκα - Στα 20 εκατ. ευρώ το «deal» με Άλκμααρ

Πολύ κοντά στο να ενταχθεί στη Μπενφίκα είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς ο 25χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους «αετούς» κι απομένει το «ναι» της Άλκμααρ.

Υπό αυτή την έννοια, όπως ανακοίνωσε ο ειδικός των μεταγραφών, Ματέο Μορέτο και επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Πορτογάλοι έχουν ανεβάσει τον πήχη στα 17 εκατομμύρια ευρώ, προσθέτοντας άλλα δύο σε μπόνους. Οι δύο πηγές διαβεβαιώνουν ότι η συμφωνία είναι πολύ κοντά, αφού, όπως αναφέραμε, ο Παυλίδης έχει ήδη δώσει έγκριση για την μεταγραφή του.

Συγκεκριμένα, από την πλευρά του ο παίκτης επιθυμεί μια αλλαγή στην καριέρα του και θεωρεί πως η προοπτική της Μπενφίκα είναι η ιδανική, μιας και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και στο Champions League. Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα της Πορτογαλίας συνεχίζει το ασφυκτικό πρέσινγκ στην Άλκμααρ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.