Ο Κόντε έγινε ο γηραιότερος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα

Πέδρο Κόντε

i

©Intime

Ο Κόντε έγινε ο γηραιότερος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:20 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 30.01.2024

Ο Πέδρο Κόντε έγραψε τη δική του ιστορία στον ΠΑΣ Γιάννινα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Κόντε έγραψε ιστορία με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ισπανός επιθετικός αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έκανε το 2-1 για τους Ηπειρώτες, με φόντο την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Έτσι αυτή η εύστοχη εκτέλεση του τον έχρισε ως τον γηραιότερο ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει για την ομάδα των Ιωαννίνων στην Α’ Εθνική/Super League.

Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε σε  ηλικία 35 ετών, έξι μηνών και δύο ημερών και ξεπέρασε την επίδοση του Αλφρέδρο Γκλασμάνη, ο οποίος σημείωσε το τελευταίο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στις 23 Μαΐου του 1982 στην εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ και όταν ήταν 35 ετών, τριών μηνών και 23 ημερών.

Μάλιστα ο Κόντε καταδιώκει τον Αλφρέδο Γκλασμάνη και στον πίνακα με τους σκόρερ όλων των εποχών του ΠΑΣ Γιάννινα. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τελείωσε την καριέρα του έχοντας πετύχει 38 τέρματα και βρίσκεται στην τρίτη θέση στη σχετική λίστα, με τον Ισπανό φορ να έχει 32.