Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πέλκας: Τρομερό γκολ κόντρα στη Ρίζεσπορ (vid)

Δημήτρης Πέλκας

i

PrtScr

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πέλκας: Τρομερό γκολ κόντρα στη Ρίζεσπορ (vid)

Κώστας Τόπας 15:03 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 21.04.2024

Ο Δημήτρης Πέλκας κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Μπασάκσεχιρ κόντρα στη Ρίζεσπορ, με υπέροχο τρόπο.

Η θητεία του Δημήτρη Πέλκα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Μπασάκσεχιρ είναι εξαιρετική έως τώρα. Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός κατάφερε γι' ακόμη μία αγωνιστική να βρει δίχτυα και να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του κόντρα στη Ρίζεσπορ.

Συγκεκριμένα, στο 12ο λεπτό του αγώνα, ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Αφού πρώτα επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, ο αντίπαλος πορτιέρε αρχικά του είπε «όχι» αλλά ο Πέλκας δεν εγκατέλειψε την φάση και με ένα γρήγορο σπριντ έφτασε να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο σε γήπεδο»
CONFERENCE LEAGUE

13:07 - 21.04.2024

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο σε γήπεδο»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη Φενέρμπαχτσε αλλά και για τον διάλογο που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της ρεβάνς μεταξύ της τουρκικής ομάδας και των Πειραιωτών στο «Σαρατσόγλου».

Αυτό ήταν το πέμπτο του γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα και το τέταρτο στα τελευταία οκτώ ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει και τρεις ασίστ σε 19 συμμετοχές που έχει καταγράψει έως τώρα, μετρώντας 1.050'.