Όταν ο Πεπ άφησε τους πανηγυρισμούς και πήγε να συγχαρεί τον Μεντιλίμπαρ (vid)

Όταν ο Πεπ άφησε τους πανηγυρισμούς και πήγε να συγχαρεί τον Μεντιλίμπαρ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:18 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 08.02.2024

Ο Πεπ Γκοαυρδιόλα είχε αφήσει τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Super Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι και πήγε να συγχαρεί τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον εκλεκτό που θα διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία τον Κάρλος Καρβαλιάλ. 

Ο λόγος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι» και τελικά είναι εκείνος που επιλέχθηκε για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. 

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του. 

Μάλιστα μία επίδειξη fair play είχε λάβει χώρα μετά το τέλος του ευρωπαϊκού Super Cup. Συγκεκριμένα ο Πεπ Γκουαρντιόλα άφησε τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τροπαίου με τη Μάντσεστερ Σίτι και έσπευσε να συγχαρεί τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του. 

Ο Μεντιλίμπαρ έχει αρκετά πλούσιο βιογραφικό και είναι αρκετά έμπειρος. Πέρυσι κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη, ενώ στο παρελθόν κάθισε στους πάγκους των Αλαβές, Εϊμπάρ, Λεβάντε, Οσασούνα, Βαγιαδοκίδ και Μπιλμπάο μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο: