Πέρεθ: «Είμαστε ακόμα πρώτοι»
i

Ρούμπεν Πέρεθ / © Intime

Πέρεθ: «Είμαστε ακόμα πρώτοι»

Sportal newsroom 22:55 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:55 - 08.01.2023

Ο Ρουμπέν Πέρεθ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος στη βαθμολογία, παρά την ήττα από την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, αφού η ΑΕΚ κατάφερε μέσα στην Αγιά Σοφιά να του κλέψει το τρίποντο και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Πινέδα από την... κλειδαρότρυπα έσπασε το «πράσινο» αήττητο (1-0)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:52 - 08.01.2023

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Πινέδα από την... κλειδαρότρυπα έσπασε το «πράσινο» αήττητο (1-0)

Μετά από ένα ντέρμπι με πάθος, ένταση και πολλή τακτική, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού, έσπασε το αήττητο του «τριφυλλιού» και μείωσε στους τέσσερις τη διαφορά της από την κορυφή. Ο Πινέδα από δύσκολη γωνία έκρινε το αποτέλεσμα στο 68'.

Ωστόσο, ο Ρουμπέν Πέρεθ, μιλώντας μετά την αναμέτρηση, υποστήριξε πως η ομάδα του παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Γενικά θα πω πως ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Η ομάδα μας δούλεψε και προσπάθησε. Ίσως να μην ήταν το καλύτερο ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Είμαστε ακόμη μπροστά και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Έχουμε το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και πρέπει να παίζει για να κερδίζει κάθε ματς. Τόσο σε πρωτάθλημα, αλλά και Κύπελλο».