Πέταξε φούστα στον Μπαλτάκο ο Καραπαπάς: «Να τη φορέσει, να δούμε εάν του κάνει»

Πέταξε φούστα στον Μπαλτάκο ο Καραπαπάς: «Να τη φορέσει, να δούμε εάν του κάνει»

Γιώργος Σακελλαρίου 16:33 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 27.03.2023

Επίθεση κατά του Τάκη Μπαλτάκου εξαπέλυσε εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς έβγαινε από τη σύσκεψη του top-6 ανέφερε «έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει». Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, πράγματι πέταξε μία φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο Κώστας Καραπαπάς συνόδευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι εκπρόσωποι των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs συναντήθηκαν με το προεδρείο της Ομοσπονδίας και της ΚΕΔ σε μία συνεδρίαση που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο τελευταίος από τους ιδιοκτήτες που αποχώρησαν από τα γραφεία της ΕΠΟ. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφυγε από την αίθουσα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, δεν έκανε δηλώσεις αλλά έριξε τα καρφιά του κατά της ΕΠΟ.

«Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Πρέπει να τα πω εγώ; Ό,τι χειρότερο υπάρχει», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη που στη συνέχεια πήγε προς το αυτοκίνητό του και αποχώρησε από την Ομοσπονδία.

Νωρίτερα, είχε υπάρξει ένταση και εντός της αίθουσας. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πει σε Μπένετ και Μπαλτάκο πως δεν έχει πρόβλημα να έρθουν Έλληνες διαιτητές, αλλά αν κάνουν λάθη θα πρέπει να... εξαφανιστούν.

Χωρίς δήλωση αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ο μοναδικός που έκατσε στις κάμερες για να μιλήσει, αναφέροντας πως αυτό το ποδόσφαιρο είναι για το... Τζιμπουντί και ευχήθηκε να μην έχουμε αίματα.