Πήρε Ντόουσον από τη Γουέστ Χαμ η Γουλβς
i

Ο Κρεγκ Ντόουσον/instagram

Πήρε Ντόουσον από τη Γουέστ Χαμ η Γουλβς

Sportal newsroom 10:44 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 22.01.2023

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για τη Γουλβς, η οποία απέκτησε τον έμπειρο στόπερ Κρεγκ Ντόουσον από τη Γουέστ Χαμ. Ως το 2025 υπέγραψε ο 32χρονος παίκτης.

Με τη φανέλα της Γουλβς θα αγωνιστεί στη συνέχεια της σεζόν ο Κρεγκ Ντόουσον, μιας και η επιθυμία του να φύγει από το Λονδίνο και να μετακινηθεί βορειότερα γίνεται πραγματικότητα. Αρχικά τα «σφυριά» είχαν αρνηθεί την πρόταση των «λύκων», αλλά τελικά οι δύο πλευρές έφτασαν σε deal, με ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ντόουσον είχε εκφράσει την επιθυμία να μετακινηθεί προς τα Δυτικά Μίντλαντς, για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του, κάτι που πετυχαίνει υπογράφοντας με τη Γουλβς ως το 2025. Ο 32χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στη Γουέστ Χαμ από το 2020, αρχικά δανεικός από τη Γουότφορντ, πριν τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τα «σφυριά».

Με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες πραγματοποίησε 87 εμφανίσεις, σκοράροντας πέντε φορές, ενώ είχε σημαντική συμβολή την προηγούμενη σεζόν στην πορεία της Γουέστ Χαμ ως τα ημιτελικά του Europa League.