Μεθυσμένη στους δρόμους της Βαρκελώνης η σύντροφος του Πικέ (vid)

Κλάρα Κία - Ζεράρ Πικέ

i

Κλάρα Κία - Ζεράρ Πικέ/ printscreen

Μεθυσμένη στους δρόμους της Βαρκελώνης η σύντροφος του Πικέ (vid)

Sportal newsroom 17:39 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 13.05.2023

Η Κλάρα Κία βρέθηκε σε κακή κατάσταση στη Βαρκελώνη.

Σε κακή κατάσταση βρέθηκε η σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κία. Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Μαϊάμι όπου και διαμένει η Σακίρα μαζί με τα παιδιά του ζευγαριού και στη συνέχεια ταξίδεψε στο Μιλάνο χωρίς τη σύντροφό του.

Η Κλάρα Κία, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Chisme no like», είχε μία έντονη βραδιά στη Βαρκελώνη. Οι φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή, δείχνουν ότι η σύντροφος του Πικέ επιδόθηκε σε ξέφρενη διασκέδαση στην ισπανική πόλη.

Η Κλάρα Κία «πιάστηκε» μεθυσμένη, ενώ σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η συμπεριφορά της ξεπέρασε τα όρια.

«Θα σας δείξουμε πόσο τρελή είναι η Κλάρα Κία. Έπινε αλκοόλ, ξαπλωμένη στο πάτωμα με το πόδι της ψηλά. Αυτή είναι η πραγματική Κλάρα Κία. Δεν είναι αυτή που βλέπουμε με τον Πικέ, όλο μετριοφροσύνη. Αυτό είναι που φοβάται η Σακίρα. Όλες οι φίλες της είναι κυνηγοί αντρών, μεθύστακες, κορίτσια του πάρτι», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής Χαβιέ Κεράνι.

«Η Κία πιάστηκε μεθυσμένη και ξαπλωμένη στους δρόμους, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Την έχουμε δει να διασκεδάζει και να κοιμάται στο σπίτι φίλου της, ενώ ο σύντροφός της ταξίδευε. Τώρα γνωρίζουμε τη νέα της προσωπικότητα, με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Η Κλάρα Κία ήρθε στο προσκήνιο μετά τον χωρισμό του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα. Πολλά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η νεαρή ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» μεταξύ του πρώην ποδοσφαιριστή και της τραγουδίστριας. Το ζευγάρι χώρισε μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας κι ενώ είχε αποκτήσει δύο παιδιά.