Η νέα σύντροφος του Πικέ, Κία Μαρτί οδηγήθηκε στην απομόνωση και τον ψυχολόγο, εξαιτίας της δημοσιότητας

Η νέα σύντροφος του Πικέ, Κία Μαρτί οδηγήθηκε στην απομόνωση και τον ψυχολόγο, εξαιτίας της δημοσιότητας

Sportal newsroom 14:30 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 29.01.2023

Ο ντόρος για την σχέση της με τον Πικέ, το τραγούδι της Σακίρα και τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει ποικιλοτρόπως, επηρέασαν την ψυχική κατάσταση της Κία Μαρτί που ξεκίνησε συνεδρίες με ειδικούς.

Τα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Ειδικά όταν εκπέμπουν αρνητική κριτική. Και μετά την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Πικέ, η Κία Μαρτί εισέπραξε αυτή την εκδοχή της δημοσιότητας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σε σημείο που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία της.

Ήταν αναμενόμενο πως ο χωρισμός του Πικέ με τη Σακίρα θα προκαλούσε ντόρο από μόνος του, ως γεγονός. Ήταν φυσικό επόμενο να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, από τη στιγμή που πίσω από αυτόν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. 

Όταν δε ξεκίνησε ο πόλεμος νεύρων των δύο πλευρών -με τις σπόντες της Σακίρα εμπνευσμένες από νότες και μέσα από στίχους, που έτυχαν ανάλογης απάντησης από τον Πικέ- η Μαρτί βρέθηκε μοιραία στο μάτι του κυκλώνα.

Η αναγνωρισιμότητα που απέκτησε ξαφνικά στα 23 της χρόνια, τα αρνητικά σχόλια που άκουγε στο δρόμο και πολύ περισσότερο αυτά μέσω των social media, έκαναν σχεδόν αφόρητη την καθημερινότητα της Κία Μαρτί. Που αρχικά οδηγήθηκε σε απομόνωση και βρήκε καταφύγιο στο σπίτι των γονιών της.

«Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ μέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι κορίτσι 23 ετών και να σε συζητά όλη η Ισπανία και όλος ο κόσμος» αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Σαούλ Ορτίθ.

Παράλληλα, η Μαρτί ξεκίνησε συνεδρίες με ειδικούς, καθώς η ψυχολογία της έχει επηρεαστεί αρνητικά και η ανάγκη να βρει λύσεις αντιμετώπισης της κατάστασης έγινε επιτακτική. 

Οι έμμεσες επιθέσεις της Σακίρα, η διάθεση του Πικέ να τραβήξει το σχοινί, ακόμη και το βίντεο με την απαράδεκτη κίνηση της μητέρας του πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα στην Κολομβιανή σταρ, δημιούργησαν κλίμα εναντίον της Μαρτί. Εξέλιξη που την έφερε στα όρια της ψυχολογικής κατάρρευσης και την οδήγησε στην πόρτα του ψυχολόγου.