Πινέδα: «Να δουλέψουμε σκληρά ώστε να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα ίδια λάθη»

Πινέδα: «Να δουλέψουμε σκληρά ώστε να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα ίδια λάθη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:24 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 27.02.2024

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το αποτέλεσμα της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως «ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη».

Σε ένα ντέρμπι-θρίλερ στην Opap Arena, ο Παναθηναϊκός «αγκάλιασε» μία μεγάλη νίκη, ωστόσο η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Με τα γκολ των Γεντβάι και Αράο το «τριφύλλι» έκανε την ανατροπή, ωστόσο τα δύο τέρματα του Λιβάι Γκαρσία οδήγησαν το ματς στην ισοπαλία.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το αποτέλεσμα της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως «ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη».

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

Για το ματς: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με το δικό μας πλάνο. Δεν πήγαν όλα καλά. Φεύγουμε με τον βαθμό». 

Για τις στημένες φάσεις απόψε που πλήγωσαν την ΑΕΚ: «Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Να δουλέψουμε ώστε να προσπαθήσουμε για να αποφύγουμε τα ίδια λάθη». 

Για την ισοπαλία αυτή ενόψει της μάχης του τίτλου: «Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όπως και πέρυσι, αντίστοιχα ήμασταν σε ίδια κατάσταση. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη».