Πινέδα: «Όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή το Champions League»
i

Ορμπελίν Πινέδα/intime

Πινέδα: «Όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή το Champions League»

Κώστας Τσίλης 20:16 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 27.02.2024

Δεν έκρυψε καθόλου την μεγάλη λαχτάρα του ίδιου και των συμπαικτών του στην ΑΕΚ, να δώσουν το παρών στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης

Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Sportal.gr ο Στίβεν Τσούμπερ στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ, είχε ζητήσει απ’ όσους θα προτιμούσαν το πιο… βατό Conference League από το Champions League, να μείνουν σπίτι τους και να δώσουν σ’ εκείνον τα εισιτήρια. Ο Ορμπελίν Πινέδα, λίγο πριν από την πρώτη μάχη με την Αντβέρπ για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, δεν περιέγραψε το ίδιο γλαφυρά με τον Ελβετό συμπαίκτη του την λαχτάρα και την επιθυμία που υπάρχει. Αλλά μίλησε για όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά όσα είπε ο Πινέδα:

- Για το ματς του περασμένου Σαββάτου με τη Ντιναμό

«Ήταν ένα πολύ έντονο, πολύ συγκινητικό παιχνίδι το Σάββατο. Και τα επόμενα παιχνίδια με την Αντβέρπ, θα είναι κάτι παρόμοιο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θα κάνουμε το καλύτερο για να μπορέσουμε να προκριθούμε».

- Για το κίνητρο της προοπτικής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League

«Αποτελεί ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Από εκεί που είσαι σπίτι και βλέπεις όλο αυτό, τώρα μπορείς να συμμετάσχεις. Είναι κάτι που σου δίνει έξτρα ώθηση για να κάνεις περισσότερα πράγματα. Είναι ένα όνειρο για όλους και αυτό που απομένει είναι να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

- Για το αν θα είναι πιο δύσκολη η μάχη με Ντιναμό ή με Αντβέρπ

«Γνωρίζουμε πως πρόκειται για δυο πολύ καλές ομάδες. Αυτό που ξέρουμε είναι πως θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε».