Σοκ για τον Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

Σοκ για τον Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του

Δημήτρης Χούπης 08:21 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 29.01.2024

Δύσκολες ώρες περνάει ο μέσος της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, καθώς όπως αναφέρουν στο Μεξικό η θεία του σκοτώθηκε και η μητέρα του τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της πρώτης.

Σοκ για τον Ροδόλφο Πισάρο. Σύμφωνα μα Μέσα από το Μεξικό, η θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ σκοτώθηκε, ενώ η μητέρα του τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της πρώτης. Η μητέρα του και πιθανότατα και ο θείος του εκτός από τραυματισμένοι βρέθηκαν και δεμένοι με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού

Η επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου (27/1) στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο, ξεκινώντας τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά και για τη σύλληψη των δραστών. 

Τα θύματα τα εντόπισε η οικιακή βοηθός, η οποία ενημέρωσε τους συγγενείς και την ίδια ώρα μεταφέρθηκαν η μητέρα του και ο θείος του στο νοσοκομείο της περιοχής. Ενώ η θεία του βρέθηκε νεκρή τυλιγμένη σε κουβέρτες. 

Τα κίνητρα της επίθεσης, σύμφωνα με τα Μέσα από το Μεξικό, είναι η απαγωγή, ενώ όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα mediotiempo οι τραυματισμοί της μητέρας του Πισάρο οφείλονται σε πυροβολισμό, ωστόσο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου