Πογκμπά στο πλευρό του Μεντί: «Θέλω να τους δω να "καθαρίζουν" το όνομά σου» (vid)

Μπέντζαμιν Μεντί

i

PrtScr

Πογκμπά στο πλευρό του Μεντί: «Θέλω να τους δω να "καθαρίζουν" το όνομά σου» (vid)

Κώστας Τόπας 09:21 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 15.07.2023

Στο πλευρό του Μπέντζαμιν Μεντί στάθηκε ο Πολ Πογκμπά, μετά το γεγονός ότι ο πρώην μπακ της Μάντσεστερ Σίτι αθωώθηκε και από τις τελευταίες κατηγορίες που αντιμετώπιζε για βιασμό.

Αθώος κρίθηκε ο Μπέντζαμιν Μεντί και για τις τελευταίες κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης που αντιμετώπιζε. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γάλλος αμυντικός δέχτηκε μηνύματα στήριξης από τον Μέμφις Ντεπάι και τον Πολ Πογκμπά που δείχνουν ότι είναι στο πλευρό του.

«Αμήν! Είμαι πολύ χαρούμενος για σένα αδερφέ... όλοι οι άνθρωποι που μιλούσαν άσχημα για σένα τώρα θέλω να τους δω να καθαρίζουν το όνομά σου. Ανυπομονώ να δω ξανά στο γήπεδο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πογκμπά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που κάνει βιντεοκλήση με τον Μεντί.

Στο πλευρό του Μεντί στάθηκε και ο Ντεπάι ο οποίος σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε χρακτηριστικά: 

«Μπέντζαμιν Μέντι. Ας το συζητήσουμε! Όλες οι κατηγορίες απορρίφθηκαν. Τι κάνουμε λοιπόν τώρα; Ποιος θα βοηθήσει αυτόν τον αδερφό μας να επανέλθει; Ποιος θα είναι υπεύθυνος για τη ζημιά που έγιε στο όνομά του; Πώς θα πάρει πίσω την καριέρα του; Πολλά χρόνια επένδυσης για να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής…. Και τώρα τι!? Δεν έχω αγγίξει ποτέ αυτό το θέμα γιατί δεν ήξερα όλες τις λεπτομέρειες, αλλά του μίλησα μια φορά στο FaceTime ενώ ήταν πίσω από τα κάγκελα και τον αντιμετώπισα στο γήπεδο μερικές φορές.

Δεν είδα κανένα κακό στον άνθρωπο αυτόν. Δεν μπορούμε να δεχθούμε να συμβαίνουν αυτά σε εμάς ως αθλητές.. Ποιος θα μας υπερασπιστεί σε ώρα ανάγκης, όχι όταν η ζημιά έχει ήδη γίνει; Μην γυρνάτε το κεφάλι σας στους ανθρώπους..»!