Πόνσε: «Το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό, να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος»

Πόνσε: «Το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό, να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:10 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:21 - 20.05.2024

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εζέκιελ Πόνσε μετά το 2-2 της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Opap Arena.

Η ΑΕΚ για 89 λεπτά κρατούσε στα χέρια της τη νίκη και το εισιτήριο για την κορυφή της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν ήταν διατεθειμένος να πουλήσει εύκολα το τομάρι του. Η Ένωση προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, ωστόσο, είναι αλήθεια ότι στο ματς δεν κυριάρχησε.

Οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι είχαν τρεις ήττες στην Opap Arena χωρίς να σημειώσουν γκολ και αρκετές φάσεις, ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Μετά το 60’ εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους, μείωσαν με τον Μπάμπα και στο 89’ με τον Οζντόεφ έφτασαν και στην ισοφάριση.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε έτσι την κορυφή, αλλά με την ισοπαλία γίνεται χαμός στο πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και ασφαλώς το θρίλερ της Superleague θα έχει και συνέχεια.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Εζέκιελ Πόνσε μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για την ισοπαλία της Ένωσης, ενώ τόνισε πως το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όπως είπε και ο προπονητής ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, σήμερα και οι δύο παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο.

Η πρόθεσή μας σε όλα τα ματς είναι να μπούμε μέσα για να κερδίσουμε, πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη μας και να διεκδικήσουμε σε όλα τα ματς τους τρεις βαθμούς».