Πορτογαλία: Διέρρευσε ροζ βίντεο του Γκονσάλο Ράμος
i

Εθνική Πορτογαλίας / © Intime

Πορτογαλία: Διέρρευσε ροζ βίντεο του Γκονσάλο Ράμος

Sportal newsroom 12:41 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 09.12.2022

Ο Γκονσάλο Ράμος έγινε και πάλι το πρόσωπο της ημέρες, όχι όμως γιατί σκόραρε, αλλά γιατί διέρρευσε βίντεο με προσωπικές του στιγμές.

Λίγες μέρες μετά το χατ-τρικ που πέτυχε στη νίκη της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας (6-1) για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Γκονσάλο Ράμος βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, αλλά για τελείως διαφορετικό λόγο. Δεν είναι τα αγωνιστικά του κατορθώματα, αλλά προσωπικές του στιγμές που τον έφεραν ξανά στην επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα ένα βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές του 21χρονου επιθετικού της Μπενφίκα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει φέρει αναστάτωση τόσο στον ίδιο, όσο και στις τάξεις της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κατέβει από παντού το συγκεκριμένο βίντεο.

Ο «Feiticeiro» Γκονσάλο Ράμος έκανε τον κόσμο να παραμιλάει (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:00 - 07.12.2022

Ο «Feiticeiro» Γκονσάλο Ράμος έκανε τον κόσμο να παραμιλάει (vids)

Ο «Feiticeiro» («Μάγος») Γκονσάλο Ράμος αντικατέστησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο αρχικό σχήμα του Φερνάντο Σάντος, σημείωσε χατ τρικ στο θριαμβευτικό 6-1 επί της Ελβετίας κι έκανε τον κόσμο να παραμιλάει για τα κατορθώματά του…

Το βίντεο εμφανίστηκε αρχικά στο twitter και στη συνέχεια αναπαράχθηκε και σε άλλα social media και ιστοσελίδες.

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από λίγο μήνες και στον Ζοάο Φέλιξ, καθώς είχαν διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες της συντρόφου του, Μαργαρίδα Κορσέιρο.

«Κανείς δεν ξέρει πόσο μπορεί να σε επηρεάσει κάτι τέτοιο», ανέφερε η ίδια με αφορμή και την υπόθεση του Γκονσάλο Ράμος.