Ο Γκονσάλο Ράμος «ντύθηκε» Ρονάλντο, δικαίωσε τον Σάντος και έγραψε ιστορία (vids)
i

Γκονσάλο Ράμος / © Photo by Maddie Meyer - FIFA/FIFA via Getty Images/Ideal Images

Ο Γκονσάλο Ράμος «ντύθηκε» Ρονάλντο, δικαίωσε τον Σάντος και έγραψε ιστορία (vids)

Sportal newsroom 23:03 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 06.12.2022

Ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα έδωσε μια μοναδική παράσταση στον αγώνα κόντρα στους Ελβετούς σημειώνοντας χατ τρικ και δίνοντας μια ασίστ!

Αν τα Παγκόσμια Κύπελλα «γεννούν» πρωταγωνιστές, ο Γκονσάλο Ράμος είναι έτοιμος να ζήσει τον δικό του μύθο! Η Πορτογαλία «σκόρπισε» την Ελβετία στο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Μουντιάλ του Κατάρ, με τον ποδοσφαιριστή των «αετών» της Λισσαβώνας να γράφει το όνομά του στη «βίβλο» της εθνικής ομάδας της χώρας του με χρυσά γράμματα!

Την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβλεπε τον αγώνα από τον πάγκο, ο Ράμος φρόντιζε να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του και να αναγκάσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ασχοληθεί με το όνομά του!

Το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα της Πορτογαλίας ήταν ονειρεμένο, αφού άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Η Πορτογαλία διέλυσε 6-1 την Ελβετία με σόου του Ράμος και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Μουντιάλ!
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

22:54 - 06.12.2022

Η Πορτογαλία διέλυσε 6-1 την Ελβετία με σόου του Ράμος και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Μουντιάλ!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γκονσάλο Ράμος η Πορτογαλία «πάτησε» την Ελβετία με 6-1 και πέρασε στα προημιτελικά του Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο. Χατ-τρικ και ασίστ από τον... αντι-Ρονάλντο.

Ακολούθησε το γκολ του με ένα άγγιγμα της μπάλας για το 3-0 στο 50ο λεπτό, με τους Πορτογάλους να τον αποθεώνουν για τα «μαγικά» του στο χορτάρι.

Ο Ράμος όμως δε σταμάτησε εκεί, αφού με δική του ασίστ ο Γκερέιρο διαμόρφωσε το 4-0, σε μια βραδιά που ο επιθετικός της Μπενφίκα θα θυμάται για πάντα!

Το σόου του Ράμος συνεχίστηκε, αφού ο ίδιος σημείωσε το πέμπτο γκολ της Πορτογαλίας, κάνοντας το χατ τρικ και αφήνοντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη «θαμπωμένο» από τη λάμψη του... Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Μίροσλαβ Κλόζε το 2002, που σημειώνει τρία γκολ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός σε παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου.