Ποστέκογλου και Μπιλ έγιναν viral εξαιτίας της... άβολης συνέντευξης τύπου τους (vid)

Ποστέκγλου και Μπιλ

i

© SS Youtube

Ποστέκογλου και Μπιλ έγιναν viral εξαιτίας της... άβολης συνέντευξης τύπου τους (vid)

Sportal newsroom 17:38 - 22.02.2023

Βραβείο «akward» αξίζουν οι Άγγελος Ποστέκογλου και Μάικλ Μπιλ για την πιο άβολη συνέντευξη τύπου όλων των εποχών, η οποία έχει γίνει viral.

Υπάρχουν διάφορα άθλια συναισθήματα εκεί έξω όπως είναι για παράδειγμα είναι ο φόβος, ο θυμός, η θλίψη κ.ο.κ. Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι το να αισθάνεται κανείς άβολα και αυτό να βγαίνει μέσα από τις εκφράσεις του.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στη Σκωτία με πρωταγωνιστές τους Άγγελο Ποστέκογλου και Μάικλ Μπιλ να πραγματοποιούν την πιο... akward συνέντευξη τύπου όλων των εποχών. Οι δύο προπονητές καλούνται να οδηγήσουν Σέλτικ και Ρέιντζερ αντίστοιχα στην κατάκτηση του «Viaplay Cup» και πριν την μεγάλη αναμέτρηση έπρεπε να δώσουν από κοινού μία δήλωση.

Ο Έλληνας τεχνικός μπήκε παρέα με τον Βρετανό στην αίθουσα τύπου και εκεί ξεκίνησαν όλα. Καμία χειραψία μεταξύ τους, βλέμματα στραμμένα δεξιά και αριστερά, περίεργη στάση του σώματος εκατέρωθεν και διάσπαρτα ψεύτικα χαμόγελα αποτύπωσαν ένα άπειρα άβολο (ή για τους πιο νέους, κριντζ) σκηνικό, το οποίο έγινε φυσικά viral. Τα πράγματα δε ήταν ακόμα χειρότερα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με το τρόπαιο, η οποία θύμιζε... αφίσα σε καλοκαιρινό πανηγύρι.

Tags: