Οι άγνωστες ιστορίες του Ποστέκογλου: Ο «τρόμος» των παικτών και τα ξεσπάσματα στα αποδυτήρια (vid)

Άγγελος Ποστέκογλου

i

©instagram/ange.postecoglou

Οι άγνωστες ιστορίες του Ποστέκογλου: Ο «τρόμος» των παικτών και τα ξεσπάσματα στα αποδυτήρια (vid)

Κώστας Τόπας 13:18 - 06.06.2023

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι και με τη βούλα κάτοικος βόρειου Λονδίνου, μιας κι ανέλαβε τα ηνία της Τότεναμ.

Η Τότεναμ επιβεβαίωσε την Τρίτη (06/06) την πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με το 57χρονο πρώην προπονητή της Σέλτικ να γίνεται ο πρώτος Αυστραλός που διοικεί ομάδα της Premier League.

Γεννημένος στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά μεγαλωμένος στην Αυστραλία, επειδή οι γονείς του κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα λόγω της Χούντας, ο ομογενής κόουτς, θα κάνει ακόμη ένα «άλμα» στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Τότεναμ.

Ο τρόμος των παικτών με τον Ποστέκογλου

Κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας, ο Ποστέκογλου οδήγησε την εθνική ομάδα της Αυστραλίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία. Ο αμυντικός της Σαιντ-Τζόνστοουν, Ράιαν ΜακΓκάουαν, ήταν μέρος αυτής της ομάδας και εργάστηκε υπό τις οδηγίες του Ελληνουαστραλού προπονητή, κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του.

Αν και ο 22 φορές διεθνής Αυστραλός αμυντικός εκτιμά τον πρώην προπονητή του, σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχθηκε ότι ο «Αντζε» τον είχε φοβίσει.

«Σε μία πτήση έτυχε ο Ποστέκογλου να κάτσει δίπλα σε εμένα. Είχα φοβηθεί τόσο πολύ. Ηθελα να πάω στην τουαλέτα του αεροπλάνου, αλλά δεν ξύπνησα τον Ποστέκογλου που κοιμόταν δίπλα μου γιατί φοβόμουν. Κρατήθηκα σε όλη τη διαδρομή Ωστόσο, είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω δουλέψε. Είναι τόσο απόμακρος και τόσο τρομακτικός, που είσαι πετρωμένος μαζί του. Πάντως, εξακολουθώ να είμαι. Είχε ορισμένους κανόνες που ήταν απλώς αδιαπραγμάτευτοι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά

Οταν τα «έχωσε» στους παίκτες της εθνικής Αυστραλίας

Το φως της δημοσιότητα έχει δει ένα βίντεο που δείχνει τον Άγγελο Ποστέκογλου, όντας εκνευρισμένο, από την εποχή που ήταν επικεφαλής της Αυστραλίας, την οποία προπονούσε μεταξύ 2013 και 2017, κατά τη διάρκεια μιας ήττας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Είστε απρόσεκτοι. Πρέπει να βγάλετε γ@μ$#ενη αντίδραση», ακούγεται να φωνάζει ο Ποστέκογλου καθώς χτυπά τη γροθιά του στην οθόνη όταν επισημαίνει ένα γκολ που πιστεύει ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να δεχτεί.