Ποτσετίνο: «Η συνέντευξη του Ντέλε Άλι είναι πολύ επώδυνη για να την παρακολουθήσω»

Ντέλε Άλι

i

PrtScr

Ποτσετίνο: «Η συνέντευξη του Ντέλε Άλι είναι πολύ επώδυνη για να την παρακολουθήσω»

Κώστας Τόπας 08:41 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 19.07.2023

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποκάλυψε ότι βρήκε τη συναισθηματική συνέντευξη του Ντέλε Άλι που συζητούσε το παιδικό του τραύμα «πολύ επώδυνη» και τόνισε ότι σκοπεύει να συναντήσει τον πρώην παίκτη του όταν ολοκληρωθεί η περιοδεία της Τσέλσι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Ντέλε Άλι μίλησε την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά για το πώς κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία έξι ετών και πούλησε ναρκωτικά σε ηλικία οκτώ ετών σε μια τραυματική ανατροφή που τελικά τον οδήγησε να μπει σε κέντρο απεξάρτησης, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Ο 27χρονος εντάχθηκε στην Τότεναμ το 2015 από την Μίλτον Κέινς Ντονς και πέρασε τέσσερα χρόνια υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προτού ο Αργεντινός προπονητής απολυθεί από τα «σπιρούνια» τον Νοέμβριο του 2019. Ο Άλι δυσκολεύτηκε να αναπαράγει την καλύτερη του φόρμα από τότε που έφυγε ο Ποτσετίνο, έπεσε σε δυσμένεια στην Τότεναμ πριν πάει στην Έβερτον και πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην τουρκική Μπεσίκτας.

Και μιλώντας αποκλειστικά στο ESPN, ο Ποτσετίνο είπε: «Φυσικά, ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το δω. Δεν τελείωσα τη συνέντευξη γιατί ήταν τόσο οδυνηρή. Ξέρει πώς τον αγαπάμε και  πόσο σημαντικός είναι για εμάς ως άτομο», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε λέγοντας:

«Σαν παίκτης, ήταν καταπληκτικός, αλλά σαν άνθρωπος έχει μεγάλη καρδιά. Και φυσικά, είμαστε σε επαφή. Μετά την περιοδεία στις ΗΠΑ ελπίζω να τον δω στο Λονδίνο, να τον συναντήσω και να τον αγκαλιάσω. Πάντα, είναι δύσκολο όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, αλλά το δείχνουν σε μια συνέντευξη όπως αυτή, είναι πραγματικά πολύ οδυνηρό. Αλλά είναι ένας δυνατός, απίστευτος τύπος και σίγουρα θα γίνει πιο δυνατός», κατέληξε ο τεχνικός των «μπλε».

Η Τσέλσι προσγειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα το βράδυ της Δευτέρας (17/07) ενόψει του πρώτου από τους πέντε αγώνες προετοιμασίας στις ΗΠΑ, το φιλικό εναντίον της Ρέξαμ στο στάδιο Kenan Memorial στο Τσάπελ Χιλ.