Κλείνει οριστικά στην Τσέλσι ο Ποτσετίνο

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο/ © Intime

Κλείνει οριστικά στην Τσέλσι ο Ποτσετίνο

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:13 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 12.05.2023

Ο Μαουρίσιο Ποτσετσίνο θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Τσέλσι κατέληξε στον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία μετά το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των «μπλε» για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου. 

«Κατανοήστε ότι οι συνομιλίες μεταξύ της Τσέλσι και του Μαουρίσιο Ποκετίνο προχωρούν στα τελικά στάδια — θετικές επαφές σημειώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες. Τίποτα δεν έχει υπογραφεί/ολοκληρωθεί ακόμα — αλλά επιτέλους προχωράμε περιμένοντας τα επόμενα βήματα», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. 

Ο Αργεντινός προπονητής θα αναλάβει τους «μπλε» μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και θα τρέξει άμεσα το πρότζεκτ των Λονδρέζων, έχοντας ήδη ξεκινήσει την μελέτη για το ρόστερ της ομάδας. 

Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο (6/5) μετά από έξι διαδοχικές ήττες η Τσέλσι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά την επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς επικράτησε της Μπόρνμουθ εκτός έδρας με 3-1.

Η φετινή σεζόν για την Τσέλσι δεν εξελίσσεται όπως ενδεχομένως περίμενε ο ισχυρός άνδρας της, Τοντ Μπόελι όταν την ανέλαβε. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic» τα προβλήματα για τους Λονδρέζους πληθαίνονται καθώς πολλά μέλη της ομάδας επιθυμούν να αποχωρήσουν στο τέλος της χρονιάς από τον σύλλογο παρά το γεγονός ότι έχουν συμβόλαιο γι' ακόμη ένα χρόνο με τους «μπλε».